Activități demonstrativ – educative ale elevilor de la profilul postliceal sanitar

Activități demonstrativ – educative ale elevilor de la profilul postliceal sanitar

În perioada 11-14 aprilie 2022 elevii profilului postliceal din cadrul Seminarului Teologic Ortodox din București au desfășurat o serie de activități demonstrativ – educative pentru mai multe grupuri de elevi.

Astfel, elevii de la calificarea profesională Asistent Medical de Farmacie au prezentat unui grup de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 79 din București procesul  de preparare al Coldcremelor. Au fost dezvăluite secretele din ‚rețete’ , fapt care a produs entuziasm   și a determinat implicarea activă a elevilor  în obținerea cremelor.  Mai mult decât atât ei    și-au exprimat dorința de a mai participa și la  alte activități și  evenimente în domeniul asigurării stării de sănătate

Elevii de la calificarea profesională Asistent Medical Generalist au susținut o lecție demonstrativă în cadrul căreia au prezentat elevilor de la Colegiul Național „Octav Onicescu” din București noțiuni generale de prim ajutor. Elevii Seminarului Teologic Ortodox au dat dovada de o bună pregătire în domeniul asistenței medicale, grupul țintă însușindu-și noțiunile prezentate. Pentru 40 de minute ‘PROFII’ , viitori asistenți medicali, și-au dovedit competențele și au demonstrat cum , în anumite situații, poate fi salvată o viață. 

Din anul 2016, Seminarul bucureștean a dezvoltat , autorizat și acreditat  în cadrul instituției nivelul de învățământ postliceal , domeniul sănătate și scolarizeză tineri pentru trei calificări profesionale: Asistent medical generalist, Asistent medical de farmacie și Asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare.

Vă invităm,  așadar , să vă alăturați colectivului valoros al Seminarului Teologic Ortodox și să accedeți către o profesie generoasă, cea de asistent medical care vă oferă  șansa și  perspectiva unei  cariere profesionale de succes.

Actul educativ este unul de calitate, elevii fiind admiși în urma unui examen de admitere. Toate locurile disponibile sunt la buget.