CONCERTUL DE COLINDE

CONCERTUL DE COLINDE

" Să-ţi cântăm să-ţi colindăm, vestea Naşterii să-ţi dăm". Glasurile minunate ale elevilor seminarişti au vestit cu bucurie Sărbătoarea Crăciunului. Participanţii au avut parte de o seara deosebită, plină de emoţii în Aula Magna a Universităţii Creştine „ Dimitrie Cantemir” în data de 15 decembrie 2016. 

Concertul tradiţional „Lumina de la Betleem” a oferit auditoriului numeros un program variat ce a cuprins colinde autohtone, dar şi cântări din repertoriul internaţional. Orchestra Liceului „ Dinu Lipatti” a încântat publicul cu un repertoriu instrumental deosebit, iar în continuarea evenimentului cele două licee s-au reunit sub aceeaşi baghetă, interpretând o suită de colinde.        

Pe aceeşi scenă, elevii de la grădiniţa numărul 65 pentru copii hipoacuzici a prezentat un moment artistic, elevii de la Clubul Copiilor din Sectorul 6 a contribuit la frumuseţea evenimentului. La finalul evenimentului, delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Părintele Mihai Aurel- Vicar Administrativ al Arhiepiscopiei Bucureştilor, a ţinut un discurs prin care a transmis binecuvântarea Preafericitului, dar şi urările specifice sărbătorii Naşterii Mântuitorului Hristos.  

Toate acestea au făcut să arate că Biserica în întregimea ei este prezentă prin colinde şi astfel împărtăşeşte mesajul Naşterii Mântuitorului Hristos. În spiritul tradiţiei noastre, copiii au primit cadouri oferite de Seminarul Teologic Ortodox Bucureşti.

Responsive image Responsive image