Festivitatea de încheiere a anului școlar 2018-2019

Festivitatea de încheiere a anului școlar 2018-2019

Astăzi la Seminarul Teologic Ortodox „Nifon Mitropolitul” din București a avut loc festivitatea de încheiere a anului școlar 2018/ 2019.

Ziua a debutat cu săvârșirea Sfintei Liturghii în Paraclisul Seminarului începând cu ora 9:00 la care au participat elevi, profesori, părinți, care au înălțat rugăciuni de mulțumire Preamilostivului Dumnezeu pentru darurile revărsate asupra instituției de-a lungul anului școlar. La ora 12:00 s-a întrunit Consiliul Profesoral pentru validarea situației școlare, urmat de Consiliul de Administrație sub președinția Pr. Prof. Dr. Marian Colțan, Directorul Seminarului. 
 

La ora 17:00, în Aula Seminarului a fost întâmpinat de către Arhim. Nectarie Șofelea, Director Adjunct al Seminarului delegatul Patriarhului României, Preasfințitul Timotei Prahoveanul, cel care a binecuvântat începerea festivității de încheiere a anului școlar 2018/ 2019. În desfășurătorul evenimentului festiv s-au regăsit diferite prezentări power point ale elevilor seminariști, recitări de poezii eminesciene, iar Corul Seminarului a intonat diverse cântări religioase și laice. 
 

Elevii merituoși au fost premiați de către Preasfințitul Timotei Prahoveanul, primind cărți și diplome. De asemenea, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a fost alături și de această dată de elevii seminariști, oferindu-le premianților câte un dar deosebit. 
 

La final, elevii au fost felicitați de către delegatul Patriarhului României și de către toți profesorii instituției. 
Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image