Începerea anului școlar 2019- 2020 la Seminarul Teologic Ortodox din București

Începerea anului școlar 2019- 2020 la Seminarul Teologic Ortodox din București

Zi de aleasă bucurie duhovnicească astăzi la Seminarul Teologic Ortodox din București prilejuită de începerea anului școlar 2019- 2020!


Prima zi a anului școlar a debutat cu săvârșirea Sfintei Liturghii în biserica Mănăstirii Radu Vodă de către o parte dintre părinții profesori ai Seminarului, la care au participat elevii seminariști. În cadrul Sfintei Liturghii s-au rostit rugăciuni specifice noului an școlar, rugându-L pe Mântuitorul Hristos să își reverse darurile Sale peste întreaga instituție.
 

În aula Seminarului a fost oficiată slujba de Te- Deum de către Preasfințitul Timotei Prahoveanu, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor alături de Pr. Director Marian Colțan și Arhim. Nectarie Șofelea, Directorul Adjunct.
 

Preasfinția Sa a rostit un cuvânt de învățătură prin care a evidențiat cât de importantă este educația și cât de importante sunt modelele duhovnicești pe care le alegem în viața noastră. Arhimandritul Nectarie Șofelea a dat citire cuvântului Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României cu prilejul începerii anului școlar.
 

La final, Părintele Director Marian Colțan a adresat un cuvânt de mulțumire și a dorit tinerilor elevi mult succes în anul școlar 2019- 2020.

Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image